De legendarische ‘Blauwe Hap’ is een begrip, en dat hebben we te danken aan de Marine waar Evert en de schat aan recepten bij elkaar heeft gesprokkeld. De gerechten die hij deze dag voor jullie bereidt, komen rechtstreeks uit zijn oude basisboek. Deze unieke traditie, deze authentieke smaken en die rijke geschiedenis willen we nu voor altijd vastleggen in ons eigen kookboek!
Om dit culinaire project perfect in beeld te brengen, organiseren we vier speciale lunch momenten. Tijdens deze sessies bereiden en serveren we een complete, authentieke Indische Rijsttafel. En jij bent uitgenodigd!
Kom en geniet als een van de eersten van deze historische maaltijd en draag direct bij aan de totstandkoming van ons kookboek.
Een echte, traditionele Rijsttafel bestaat uit maar liefst 25 gerechten die samen de tafel vullen. Eten is immers verbinding.
Om dit gevoel te versterken, serveren we deze maaltijd in de gezellige sfeer van onze bekende Aanschuiftafel (net als op de eerste en laatste maandag). Schuif aan, deel verhalen en ervaar de unieke kracht van samen genieten, misschien wel naast een nieuwe bekende!
Praktische informatie
Datum: 21 december 2025
Tijd: 13:00 uur
Locatie: d’Ouwe Smisse
prijs: 24,50 pp

