About Uswie we zijn

a few words about us

Bij d’Ouwe Smisse vind je simpel en goed eten dat lekker smaakt. Of je nu een lekkere tosti wilt eten met de lunch, met vrienden gezellig wil borrelen tijdens een jazzclub middag, aan wil schuiven tijdens de aanschuiftafel voor een daghap, met je geliefde 5 gangen wil dineren of goede koffie wil drinken met een fantastische PUNT appeltaart. Alles kan… 

Alle gerechten maken we dag vers met respect voor mens, milieu en dier. Zo wordt er zoveel mogelijk met biologische producten maar zeker regionaal gekookt en letten wij op de hoeveelheden zout en suiker.

lokaal

Als het om eten en drinken gaat, kun je in Zeeland alle kanten uit. Ons eiland is een schatkamer vol streekproducten waar je van kunt genieten als je uit eten gaat. In onze keuken worden lokale producten gebruikt. Met beroemde producten als Zeeuwse mosselen, verse oesters en Oosterscheldekreeft, maar ook zilte groenten als zeekraal en lamsoor. Kom het proeven.

Some FactsOur Fun Facts

Happy Clients

Amazing Dishes

Satisfied Staff

Work Hours

Our StaffMeet Our Team

d'Ouwe Smisserecensies

een buitengewoon gezellige ambiance hebben wij dankzij een zeer vriendelijke bediening genoten van de gerechten en drankjes, o.a. het heerlijke zelf gebrouwen blond bier.
Peter Müller
eet.nu
Aanrader! Ik heb hier nu 2x gegeten om zowel vlees, vis als vegetarisch te proberen. De gerechten zijn allemaal met zorg samengesteld, goed klaargemaakt en de bediening is zeer attent. Reserveren is wel aan te raden, beide dagen zat het helemaal vol en dat in februari. Wat me opviel is dat het eten niet wordt verstopt onder een saus; de bijgerechten overheersen niet. Erg lekker dat je echt de vis kunt proeven, echt van de subtiliteit van kokkels kunt genieten en dan een zelfgebrouwen biertje erbij of een duvel van de tap… de vegetarisch opties zijn ook inventief, dus gelukkig niet een gebakken kaas of een geitenkaas salade maar spitskool met bulgur en veel kruiden! Jum.
MH Nieuwenhuis
local guide 'google'
Sehr schönes Restaurant, mit sehr gutem Essen und freundlichem Personal. Hier gibt es eine sich immer wieder wechselnde Karte, mit sehr leckeren Gerichten. Die Rinderbrust gestern war hervorragend. Der etwas teurere Preis ist absolut gerechtfertigt. Satt wird man hier auch mit einem 2 Gänge Menü, wenn man nicht den ganzen Tag nichts gegessen hat. Bitte weiter so!
Sebastian Decker
local guide 'google'